Det finnes en rekke fordeler med det å høre på lydbok, og i denne artikkelen skal vi gi deg de aller beste. Kanskje du allerede hører på lydbøker og vil ha noen tips til hvordan du kan gjøre det enda mer? Eller kanskje du er helt ny innenfor lydbøker og bare vil ha noen tips? Vi har dette til deg.

”Det er skjedd en stor endring i hvordan vi lytter til lydbøker. De gamle CD-platene trengs ikke lenger – nå er det streaming på mobilen som gjelder.” Les mer på Lydbøker.com.

Hva er fordelene med lydbøker?

Mange av oss tar kollektivtransport enten til jobb eller skole. Dette betyr at vi har tid som vi bruker hver dag på “å ikke gjøre noe”. Denne tiden kan du for eksempel bruke til å høre på lydbøker. Dette gjør at du vil ha lest en ekstra bok eller to i uken avhengig av hvor lang pendlingen din er. Er du kanskje lei av å gjøre husarbeid? Da kan du motivere deg selv med en lydbok. Si til deg selv at du skal rydde eller vaske i ti minutter, mens du hører på din favorittlydbok. Dette gjør at du mest sannsynlig kommer til å rydde og vaske i lengre tid enn du hadde tenkt!

Les mer

Det er jo en fordel i seg selv at man får lest mer. Dette er noe vi er svært opptatte av, så det å sette seg ned og bruke tid med en lydboker jo også noe som er fullt mulig. Det er jo opp til deg hvordan du vil kose deg med lydbok, enten du vasker, går tur eller pendler!